Διαφήμιση
Κυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 23:28

Το γνωστό Club MARKIZ της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζεται πλήρως, με ηχεία της σειράς ESD της KV2 AUDIO…

Το γνωστό Club MARKIZ της Θεσσαλονίκης αναβαθμίστηκε με ηχεία της σειράς ESD της KV2 AUDIO. Για την αναβάθμιση και την εγκατάσταση του συστήματος μας ενημέρωσε η εταιρία Audigys, που αντιπροσωπεύει τα KV2-Audio στη χώρα μας, με την ακόλουθη ανακοίνωση…

Δελτίο Τύπου - KV2-Audio
«Η ανάγκη για ηχητική ενίσχυση σε έναν από τους χώρους του MARKIZ πέρσι οδήγησε στην προσθήκη δυο ESD 10  μετά από  πρόταση του Ηλία Σιάτρα  της Audio –S. Τα ESD10 τοποθετήθηκαν απέναντι από τα ήδη εγκατεστημένα (μεγαλύτερα) ηχεία γνωστής κατασκευάστριας εταιρείας  καλύπτοντας με εξαιρετική ευκολία περίπου τα 2/3-της-μεταξύ-τους-απόσταση ενώ ήταν χαρακτηριστική και η υπεροχή τους στην διαύγεια, την φασματική απόκριση και την ισχύ. Από το πρώτο βράδυ τα ESD10 κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων.

Φέτος το MARKIZ προχώρησε στην ολική αλλαγή και πλήρη αναβάθμιση του ηχητικού συστήματος. Με γνώμονα ότι στο MARKIZ φιλοξενούνται συχνά και μουσικά σχήματα οπότε τα ηχεία πρέπει να είναι ικανά να αντεπεξέλθουν τόσο σε συνθήκες club όσο και σε αυτές του Live η KV2 Audio αποδείχτηκε ως η ιδανική λύση.
Το σύστημα αποτελείται από τέσσερα ESD12 δυο ESD10 ένα ESD36 σε under balcony θέση. Τα ηχεία οδηγούνται από δυο ενισχυτές ESP 4000,  ενώ στο rack υπάρχουν και δύο επεξεργαστές SAC 2. Σε κάθε πλευρά έχουν τοποθετηθεί sub woofers ES 2.5. Η ισορροπία του συστήματος σε επίπεδο ισχύος διασποράς και φασματικής απόκρισης ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή σε όλα τα επίπεδα αναπαραγωγής».
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της KV2-Audio θα σας δώσουν στην Audigys.

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση